Assistent manager Groepsvervoer (m/v)

Vanwege uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij zijn op zoek naar een assistent manager voor het groepsvervoer voor 32-40 uur per week. Ga jij geen uitdaging uit de weg, ben je stressbesteding en word je niet bang van een grote, hectische planning? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je hebt ons vast wel eens gezien. Dagelijks rijden ruim 1.600 voor het hele koor-taxi’s kriskras door Nederland. Wij brengen met veel passie en plezier kinderen, ouderen en cliënten naar school, de dagbesteding of een georganiseerde activiteit. Noot bestaat al ruim 40 jaar. We zijn één van de grootste en duurzaamste personenvervoerders van het land. Ons team Groepsvervoer heeft een belangrijk doel in het dagelijks vervoer van duizenden reizigers. Samen zorgen we ervoor dat de planning voor het leerlingen-, dagbestedings- en cliëntenvervoer tot in de puntjes is geregeld. Als assistent manager ben jij een belangrijke speelbal in het juist en goed laten verlopen van de planning.

Wat ga je doen?

Je gaat actief bijdragen aan het ondersteunen van de afdeling Groepsvervoer. Je ondersteunt de manager en planners bij hun werkzaamheden. Ook op inhoudelijk gebied. Je hebt contact met de chauffeurs, voert evaluatiegesprekken en spreekt hun indien nodig aan op het functioneren. Verder neem je organisatorische en administratieve taken op je. Jij vindt het leuk om teamleden te motiveren, te coachen en te begeleiden. Met jouw enthousiasme en passie zorg je ervoor dat medewerkers de beste versie van zichzelf worden.

Wat vragen wij van je?

Naast dat jij een echte aanpakker bent, die snel kan schakelen en geen grote waarde hecht aan een 9-5 mentaliteit, kan jij je uitermate goed vinden in onderstaande criteria:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Tenminste 3 jaar relevante ervaring in (een) vergelijkbare functie(s);
  • Zowel mondeling als schriftelijk ben jij ijzersterk;
  • Je bent mens- en servicegericht, maar je houdt ook oog voor het zakelijke aspect.
  • Ervaring met personenvervoer is een pré.

Wat bieden wij jou?

Noot is een veelzijdige organisatie waar alle ruimte is om jezelf te ontwikkelen. We vinden goede en tevreden medewerkers erg belangrijk. Daarom hebben wij prima arbeidsvoorwaarden:

  • Een functie voor 32-40 uur per week waarbij je alles uit jezelf kunt halen;
  • Goede en flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Taxi;
  • De allerleukste collega’s (al zeggen we het zelf).

Geïnteresseerd?

Hebben we jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw CV met een korte en pakkende motivatie naar: [email protected].

De standplaats van de functie is Ede.

Onze klanten