Zet jouw carrière in een hogere versnelling en bezoek de Baan op wielen instapdag in Den Haag!

Op zoek naar een spannende, nieuwe carrière waar je de weg op gaat in splinternieuwe voertuigen en mensen kunt verbinden? Dan is onze Baan op wielen instapdag op 31 mei 2024 bij het iconische ADO Den Haag stadion jouw kans om in te stappen! Noot Personenvervoer organiseert deze dag samen met vervoersmaatschappij EBS.

Tijdens deze speciale dag, van 12:00 tot 18:00 uur, nodigen wij jou uit om deel te nemen aan een unieke kans om het vak van chauffeur van dichtbij te beleven. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met het vervoeren van reizigers of dat je helemaal nieuw bent in het vak. De instapdag is de perfecte gelegenheid om erachter te komen of een carrière op vier wielen jouw droombestemming is.

Tijdens de Baan op wielen instapdag krijg je de kans om voertuigen van binnen en buiten te kijken. Je kunt zelfs in onze testarena een proefrit maken met zero emissie voertuigen. De allernieuwste voertuigen die we op dit moment hebben. Je krijgt daarnaast de mogelijkheid ons team te ontmoeten en met medewerkers uit de praktijk te spreken. Ook vertellen we je uiteraard alles over Noot en EBS. Zo kun je ontdekken hoe je jouw vaardigheden en passie kunt toepassen binnen de organisatie van Noot of EBS.

Mis deze kans niet om jouw carrière in een hogere versnelling te brengen. Zet 31 mei 2024 in je agenda en zorg dat je aanwezig bent op de Baan op wielen instapdag. De inloop is vrij. Je kunt dus op een moment komen dat jou het beste uitkomt. We kijken ernaar uit om je persoonlijk te ontmoeten. Een kop koffie of thee staat al voor je klaar.

Over Noot

Bij Noot Personenvervoer werken we aan vervoersoplossingen die ervoor zorgen dat reizigers daar zijn waar ze graag willen zijn. Erbij horen! Daar gaat het om. We zijn de mobiliteitsspecialist die drempels slecht en reizigers de vrijheid geeft om te bewegen. Noot is misschien wel de grootste, bekendste, veiligste en duurzaamste personenvervoerders van Nederland. Dagelijks rijden circa 2.000 voertuigen van Noot kriskras door het land.

Bij Noot passen medewerkers die zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen werk, die zinvol werk willen doen en die zich betrokken voelen bij hun medemens. Want wij zien betrokkenheid als een kwaliteit. Je leeft mee, denkt mee en voelt mee. Wij zoeken medewerkers die zich met liefde willen inzetten om elke reiziger veilig van A naar B te brengen.

Jouw bijdrage heeft ook een grote maatschappelijke waarde, omdat je ervoor zorgt dat mensen mobiel blijven. Noot vervoert veel reizigers die hulpbehoevend zijn of een beperking hebben. Door hen van A naar B te brengen, maak je het mogelijk dat zij kunnen doen wat ze graag willen. Jij bent hun sleutel tot zelfstandigheid, of het nu gaat om naar school gaan of een bezoek aan familie. Jij maakt het verschil!

Bij Noot telt en doet iedereen mee. We bieden dan ook volop kansen aan jongeren, 50-plussers, mensen met een arbeidsbeperking, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en gepensioneerden.

Onze klanten