Bedrijfsuitje

U wilt als werkgever uw medewerkers bedanken voor hun inzet afgelopen jaar? Of u heeft de taak gekregen van uw werkgever om een bedrijfsuitje te organiseren? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Noot neemt u deze taak graag uit handen. Bovendien zijn wij een ervaren vervoersbedrijf, dus de bus naar het bedrijfsuitje is ook direct geregeld: dat is wel zo makkelijk.

Mogelijkheden bedrijfsuitje

U kunt als u wilt ook samen met Noot het perfecte bedrijfsuitje samenstellen. Op onze website bieden wij verschillende bedrijfsuitjes aan. Hieronder ziet u een deel van alle mogelijkheden.

  • Jacks Art Apeldoorn: tijdens deze creatieve workshop wordt u kunstenaar voor één dag. U heeft binnen de kortste keren verschillende soorten verf- en kunstenaarstechnieken onder de knie. Binnen anderhalf uur maakt u een waar kunstwerk waar u trots op kunt zijn.
  • Kookworkshop: zet de heerlijkste gerechten op tafel! Deze workshop is geschikt voor iedereen met of juist zonder kookervaring.
  • Rijden in een Dafje 33: kent u deze auto nog? U ervaart een leuke tocht van drie en half uur in een Daf 33 die u door de Weerribben voert. Tijdens het rijden in deze oldtimer gaat u aan de slag met diverse opdrachten tijdens de puzzeltocht en test u uw rijvaardigheid.
  • Amsterdam Experience: na de Heineken Experience, gaat u aan boord van de borrelboot die u door de grachten van Amsterdam voert. Daarbij kunt u onbeperkt genieten van de lekkernijen die de boot te bieden heeft. Nadien bent u helemaal klaar voor de Wallentour waarmee u het bedrijfsuitje afsluit.
  • Themafeesten ‘t Tunneke: entertainment, gezellige muziek en onbeperkt lekker eten en drinken doet u tijdens een van de themafeesten in ‘t Tunneke! Een avond die u niet snel zult vergeten.

Spreken deze bedrijfsuitjes u niet helemaal aan? Geen zorgen, wij hebben nog veel meer bedrijfsuitjes waar u uit kunt kiezen. Ook is het mogelijk om uw eigen bedrijfsuitje aan te dragen. U kunt ons dan inschakelen voor het vervoer.

Over Noot

Naast personeelsuitjes kunt u ook bij Noot terecht voor meerdaagse vakantiereizen en schoolreisjes. U bent er dus zeker van dat wij weten hoe we een leuke dag moeten plannen en organiseren. Benieuwd naar de tarieven of meer informatie over onze bedrijfsuitjes? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vraag offerte aan

Onze klanten