Begeleider voor leerlingenvervoer : Regio Den Haag

Op zoek naar een uitdagende parttime-job boordevol sociale contacten? Word begeleider leerlingenvervoer voor 10 tot 20 uur per week! Ideaal te combineren met andere werkzaamheden, hobby’s en/of vrije tijd. Ook zeer geschikt voor gepensioneerden.

Noot personenvervoer is een van de grootste en bekendste persoonvervoerders van Nederland. Dagelijks rijden de voor-het-hele-koor voertuigen kriskras door het land om leerlingen van en naar school te brengen. Dit betreft veelal het speciaal onderwijs. De scholieren die vervoerd worden zijn te kenmerken met vormen als autisme, ADHD, etc. Voor zowel de chauffeur en begeleider als zeker de doelgroep is vastigheid en stabiliteit van belang. Om deze reden werkt Noot met vaste chauffeurs en begeleiders die vaste routes rijden. Iedere begeleider heeft dus een blijvende groep leerlingen onder zijn/haar hoede. Routes zijn veelal binnen een straal van 15 kilometer van de woonplaats waar de begeleider woonachtig is.

De globale werktijden zijn: 07:00-09:00 uur en 14:30-16:00 uur. Werktijden zijn afhankelijk van de soort en grootte van de route. Een aantal van de routes worden gereden met een rolstoelbus. Leeftijd en opleidingsniveau zijn geen harde criteria. Enthousiasme en hart voor de doelgroep en vervoerswerk wél.

Profiel

Jij bent iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je begrijpt als geen ander dat de leerlingen die jij begeleidt veilig en op tijd op school en thuis moeten zijn. Daarnaast kan jij je uiterst goed vinden in onderstaande punten.

  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Zelfstandig werken is wat jij het beste kan;
  • Affiniteit met de doelgroep: geestelijk en/of lichamelijk gehandicapten.

Wat bieden wij jou?

Naast een uitdagende parttime baan waarbij je een mooie en dankbare bijdrage levert aan een kwetsbare doelgroep binnen de maatschappij, mag je op het volgende rekenen.

  • Een toffe parttime baan vol waardering;
  • Salaris conform CAO taxibranche;
  • Verschillende door Noot betaalde cursussen en trainingen;
  • Bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling.

Hebben we jouw interesse gewekt? Dan komen we graag met jou in contact!

Solliciteer eenvoudig en snel via: www.noot.nl/solliciteren.

Onze klanten