Planner Collectief Vraagafhankelijk Vervoer (M/V) 32-40 uur / Ede

Noot Personenvervoer is een van de grootste en bekendste taxibedrijven van Nederland. Dagelijks worden duizenden routes door de ‘voor het hele koor’ voertuigen gereden. Om dit zo veel mogelijk vlekkeloos te laten verlopen zijn wij op zoek naar een nieuwe planner voor 32-40 uur per week. Ben jij stressbesteding, presteer jij het beste onder druk en weet je van aanpakken? Dan zoeken wij jou!

Met een wagenpark van ruim 1.700 voertuigen is Noot actief in verschillende vormen van personenvervoer: van rolstoeltaxi tot touringcar. Daarnaast zijn we dé specialist in het vervoer van mensen met een mobiliteitsbeperking (gehandicapten, ouderen en leerlingen naar speciaal onderwijs).

Werkzaamheden

Als planner Collectief Vraagafhankelijk Vervoer stuur je een wagenpark tot wel 50 taxi’s direct aan. Je telefoneert met een chauffeur over een pechgeval en tegelijkertijd stuur je een andere chauffeur via onze geavanceerde software naar de betreffende plaats om gestrande passagiers op te halen. De taxiritten mogen gecombineerd worden zodat je veel invloed kan uitoefenen op een efficiënte planning. Het proces controleer je continue via diverse monitoren waarop informatie wordt getoond (verwachten ophaaltijden, aankomsttijden, pauzetijden etc.)

Gezamenlijk met een team van andere enthousiaste collega’s werk je aan een puzzel die iedere keer weer anders wordt gelegd. Een optimale samenwerking met collega’s op de weg bepaalt je resultaat (rendement en kwaliteit). Iedere nieuwe werkdag is een nieuwe uitdaging.

Profiel

Wij zoeken iemand die denkt in oplossingen. Hij of zij heeft een ruime beschikbaarheid. Onze diensten zijn opgedeeld in twee ploegen. Deze vinden plaats van 06:00 tot 00:00 uur, zeven dagen per week. Naast dat jij uitstekend kunt werken onder druk en dat je stressbesteding bent, kun jij je goed vinden in onderstaande punten.

-HBO denk- en werkniveau;

-Topografisch goed onderlegd;

-Uitstekende communicatie skills;

-Je werkt ervaring met planningssoftware;

-Affiniteit met logistieke processen;

-Groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij jou?

Naast dat je werkt in een plezierige, collegiale werkomgeving biedt Noot Personenvervoer jou de kans om jou te ontwikkelen binnen de organisatie. Daarnaast kun je op het volgende rekenen:

-Prima salaris conform CAO taxibranche;

-Uitzicht op een vaste aansteling;

-Ontwikkelmogelijkheden door middel van trainingen;

-Leuke collega’s.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan je CV + motivatie naar solliciteren@noot.nl.

Onze klanten