Personenvervoer Noot

Waarom kiest u voor Noot als u op zoek bent naar personenvervoer? Redenen genoeg. Maar waar hecht u vooral waarde aan? Aan onze mooie, jonge wagens? De bekwame en gastvrije chauffeurs? De korte lijnen, het persoonlijke contact? Misschien waardeert u het vooral dat wij in principe geen nee verkopen. Noot regelt het gewoon.

Personenvervoer voor iedereen

Noot heeft zich gespecialiseerd in groepsvervoer en rolstoelvervoer. Dagelijks brengen we kinderen, ouderen en mensen met een beperking veilig en op tijd naar school, dagbesteding of zorginstelling. Natuurlijk worden ze ook weer netjes thuis gebracht. Door hun eigen, vaste chauffeur.

Noot biedt daarnaast een uitgebreid en gevarieerd aanbod op het gebied van bus-, auto- en touringcarverhuur. Ook verzorgen we onder meer touringcarreizen, dagtochten en bedrijfsvervoer.
Personenvervoer voor iedereen dus. Onze slogan ziet u dagelijks op de weg: Noot, voor het hele koor.

Veilig personenvervoer

Dag in, dag uit zorgen we ervoor dat zo’n 640 personen- en bestelbusjes, (rolstoel)taxi’s, lichte vrachtwagens en touringcars veilig de weg op kunnen. Goed onderhouden wagens, die - net als onze chauffeurs - voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid in het personenvervoer.

Uitstekende chauffeurs

Onze chauffeurs zijn niet alleen representatieve gastheren en gastvrouwen onderweg, maar bezitten ook alle wettelijke diploma’s. Jaarlijks worden ze getraind in rijvaardigheid, waaronder het nieuwe rijden (zuinig, defensief rijden), in doelgroepenvervoer (omgaan met autisme, dementie, agressie) en in levensreddend handelen.

Geïnteresseerd?

Waar wilt of moet u heen? Indien gewenst komen wij naar u toe om uw vervoersvragen te bespreken. Neemt u contact met ons op?
Vraag offerte aan

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Noot Personenvervoer


  • Wij hebben ruim 40 jaar ervaring.
  • Wij stemmen onze ritten af op uw persoonlijke wensen.
  • Wij hebben tal van tevreden klanten.

Noot Ede


U kunt ons bereiken op

Volg ons op social media


Onze klanten