Limousine huren

Een limousine huren voor een bijzondere gelegenheid? Dan kunt u hiervoor ook bij Noot terecht! Een van onze limousines is bijvoorbeeld de Lincoln Stretch Limousine. Deze limousine is maar liefst 8,6 meter lang en heeft 8 zitplaatsen met comfortabele rondzit. Stelt u zich eens voor dat deze auto bij u komt voorrijden om u te vervoeren!

Limousine verhuur

Voor professioneel limousine verhuur moet u bij Noot zijn. Zo staan wij garant voor onze representatieve chauffeurs die een goede opleiding hebben genoten en beschikken over alle wettelijke diploma’s. Onze chauffeurs zijn niet alleen chauffeur maar ook gastheer. Zij zorgen ervoor dat u zich een echte VIP voelt en maken de beleving compleet. Onze limousines zijn uitgerust met een flatscreen tv, audio, dvd, airco en bar zodat het u aan niets ontbreekt. Door de getinte ruiten heeft u de privacy die u nodig kunt hebben. Bovendien beschikken onze limousines over lederen bekleding en een ware sterrenhemel! Onze limousines zijn geschikt voor groepen tot 8 personen. Laat u vervoeren in stijl door een van onze chauffeurs.

Gelegenheden limousine huren

Er zijn veel gelegenheden te bedenken wanneer het huren van een limousine zeer geschikt zou zijn. Wij geven enkele voorbeelden:

  • voor een jubilaris ter ere van zijn of haar jubileum;
  • voor VIP gasten die uw bedrijf komen bezoeken;
  • voor een bruidspaar;
  • voor een personeelsfeest om gewaardeerde collega’s in te vervoeren;
  • voor een gala ter ere van een lustrum;
  • voor een vrijgezellenfeest;
  • gewoon omdat u graag eens in stijl vervoerd wilt worden.

Waarom Noot?

Noot heeft al ruim 40 jaar ervaring als het gaat om personenvervoer. Laat ons uw persoonlijke wensen horen en wij stemmen daar ons vervoer op af. Naast de verhuur van limousines, kunt u ook bij Noot terecht voor vervoer in een VIP-taxi of rolstoeltaxi. Een touringcar huren behoort bij Noot ook tot de mogelijkheden. Wilt u een dagtocht plannen en direct het vervoer regelen, dan slaat u bij Noot twee vliegen in een klap! Wij hebben namelijk een groot aanbod dagtochten waarvoor wij tegelijkertijd het vervoer verzorgen. Ook voor het regelen van feestlocaties, restaurants of hotels staan wij graag tot uw dienst. U profiteert daarbij van ons uitgebreide netwerk. Kortom, een bedrijfsfeest plannen? Laat dat maar aan Noot over! Noot is gevestigd in Ede, maar verzorgt personenvervoer door heel Nederland.

Interesse?

Wilt u een limousine huren? Wij adviseren u graag en vrijblijvend.
Vraag offerte aan

Onze klanten