medewerker autoverhuur

Medewerker autoverhuur voor weekenden en schoolvakanties

Word jij het nieuwe gezicht van Noot Personenvervoer? Voor de zaterdagen zoeken wij een Medewerker Autoverhuur voor circa 8 uur. De ideale baan voor studenten of een ieder die wat bij wil verdienen.

Noot Personenvervoer is een van de grootste personenvervoerders van Nederland. Met ruim 1.700 medewerkers worden dagelijks duizenden ritten weggereden voor onder andere scholen, instellingen en gemeenten. Naast al deze ritten kunnen de voor-het-hele-koor bussen ook gehuurd worden zonder chauffeur. Om de voertuigen op de juiste manier over te dragen aan onze klanten en in ontvangst te nemen, zoeken wij een medewerkers autoverhuur.

Wat ga je doen?

Jij neemt plaats achter onze receptiebalie en bent het aanspreekpunt voor onze klanten. Je beantwoord vragen, stelt het verhuurcontract op, bent verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van de borg-betalingen en zorgt er voor dat de klant met een goed gevoel in zijn of haar gehuurde voertuig stapt. Naast deze werkzaamheden zorg jij er ook samen je collega’s voor dat het verhuurwagenpark er altijd tip-top uitziet. Je wast de voertuigen in een wasstraat en zorgt voor een fris interieur.

Ben je tijdens de schoolvakanties ook beschikbaar? Dan kijken wij graag of we jou kunnen inzetten op een van onze andere afdelingen. Denk aan de werkplaats of facilitaire dienst.

Wie ben jij?

Jij bent een echte enthousiasteling die van aanpakken weet. Als echte teamplayer heb je goede communicatie skills en denk je in oplossingen. Wanneer de klant met een gerust gevoel in zijn Noot-voertuig stapt, geeft dat jou een kick.

Wat bieden wij jou?

– Salaris conform CAO taxibranche;

– Doorgroeimogelijkheden binnen Noot personenvervoer;

– Mooie kans om jezelf te ontwikkelen;

– Leuke collega’s (al zeggen we het zelf).

Zie jij jezelf al zitten achter onze receptiebalie en ben je op zaterdagen beschikbaar? Solliciteer dan een mail met je motivatie naar werving@noot.nl

 

Onze klanten