Noot Personenvervoer kiest wederom voor Mercedes-Benz

600 nieuwe Vito’s en Sprinters voor personen- en scholierenvervoer

Nog voor het einde van dit jaar wordt een groot deel van het bestaande wagenpark van Noot vervangen door 400 nieuwe Vito Tourers met automaat, bestemd voor scholiervervoer, en 200 nieuwe Sprinter rolstoelbussen. Deze unieke order kwam tot stand in samenwerking met Mercedes-Benz Vans Nederland, Mercedes-Benz Financial Services en Van ProCenter Stern Auto.

Uitmuntende totaalservice

Noot heeft afgelopen jaren een goede relatie opgebouwd met Mercedes-Benz en Mercedes-Benz Financial Services en waardeert het totaalplaatje in service dat ook nu weer wordt geleverd. Daarbij speelt ook het comfort, de uitmuntende kwaliteit en de geringe mate aan onderhoud van de Sprinter en Vito mee in de keuze voor dit automerk. Verder is het bestelproces van deze grote order uitstekend mede geregeld door dealer Stern Auto.

Automatische transitie

De nieuwe Sprinters en Vito’s bieden tal van voordelen voor Noot. Zo dragen ze niet alleen bij aan de uniformiteit van ons wagenpark, bij de Vito’s is bijvoorbeeld ook nadrukkelijk gekozen voor een automaat. Dat maakt het rijden voor onze bestuurders comfortabel en het levert een efficiënter en zuiniger brandstofverbruik op.

Levering in shifts

Momenteel worden er elke week zo’n 10 nieuwe wagens bij Noot geleverd vanuit de Nijkerkse vestiging van Van ProCenter Stern Auto. Voor ze de weg op gaan, worden ze door onze werkplaats gestickerd en stuk voor stuk op maat uitgerust. De verwachting is dat rond de kerst de order compleet geleverd zal zijn. Wilt u een touringbus of touringcar huren? Vraag een offerte aan bij Noot!

Onze klanten