Allround planner touringcarvervoer 32-40 uur (M/V)

Op zoek naar een leuke en verantwoordelijke baan als planner touringcar in combinatie met receptiewerkzaamheden voor de autoverhuur? Word allround planner touringcar! Een uitdagende job voor 32-40 uur per week op het hoofdkantoor te Ede.

Met een wagenpark van ruim 1.700 voertuigen behoort Noot Personenvervoer tot een van de grootste taxibedrijven van Nederland. Noot Personenvervoer is dé specialist in groeps- en rolstoelvervoer. Daarnaast rijden er nog 15 touringcarbussen kriskras door Europa. Deze ritten worden aangestuurd door de planner touringcar. Hij/zij draagt de verantwoordelijkheid om alle te rijden routes te koppelen aan een chauffeur en voertuig en ziet erop toe dat de ritten uitstekend worden uitgevoerd. Dit wordt centraal geregeld vanaf het hoofdkantoor te Ede.

Naast jouw werkzaamheden als planner zul je ook geregeld hét visitekaartje van het bedrijf zijn. Je neemt plaats achter de receptie en ontvangt de klanten. Veelal zijn dit klanten die hun gehuurde auto komen ophalen of terugbrengen. Je beantwoord, waar nodig, vragen, stelt het verhuurcontract op en zorgt voor een nette afwikkeling.

Wie zoeken wij?

Naast dat jij uitstekend kunt werken onder druk, ben je stressbestendig en een echte aanpakker. Jij bent iemand die denkt in oplossingen. Je bent doordeweeks inzetbaar, maar zaterdags om de week werken is voor jou ook geen probleem. Daarnaast kun jij je goed vinden in onderstaande punten:

-Topografisch uitstekend onderlegd;

-Zeer goede beheersing computerbeheersing: o.a. Office;

-Affiniteit met personenvervoer / transport;

-Je bent woonachtig in Ede (of binnen een straal van 15 km);

-Jij bent flexibel;

-Ervaring met computersysteem Trip(pré).

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een leuk team waarbij er ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Ook mag je op het volgende rekenen:

-Prima salaris conform CAO besloten busvervoer;

-Groeimogelijkheden binnen Noot Personenvervoer;

-Leuke collega’s (al zeggen we het zelf)

Herken jij jezelf in het geschetste profiel en hebben we jouw interesse gewekt? Schroom dan niet en stuur jouw motivatie en cv naar: werving@noot.nl.

Onze klanten