Schoolreisje

Het schoolreisje! Waar zullen we dit jaar nu weer eens naartoe?’ Het is voor bijna elke school of oudercommissie een uitdaging om steeds weer iets nieuws te verzinnen. Of gaat u jaar in, jaar uit met een bepaalde groep naar dezelfde bestemming?

Schoolreisje: leuke bestemmingen

Noot maakt het u gemakkelijk. Onze schoolreisjesgids vol leuke, spannende en interessante bestemmingen brengt u vast op ideeën. Er is altijd wel een uitstapje bij dat past bij uw leerlingen en uw budget. En u kunt het krijgen zoals u het hebben wilt: Noot regelt alleen het vervoer, of verzorgt voor u het hele schoolreisje. Alles erop en eraan. Inclusief entree en bijvoorbeeld een patatje of ijsje.

Veiligheid

Bij een schoolreisje staat veiligheid voorop. Daarom is elke touringcar voorzien van veiligheidsgordels, een kooiconstructie, ABS en ESP. De chauffeur is goed opgeleid en weet met de doelgroep om te gaan. Hij of zij volgt regelmatig trainingen verkeersveiligheid en slipcursussen, en is in het bezit van het certificaat Levensreddend Handelen. Uw leerlingen zijn in goede handen.

Uit de school geklapt! (Tips)

  • Wist u dat maandag en woensdag minder populaire dagen zijn voor een schoolreisje? Dat betekent dat het ook rustiger is in de parken. Heerlijk, toch? Doe er uw voordeel mee.
  • Bijna elk schoolreisje vindt plaats in mei, juni of september. Maar denk ook eens aan maart of april. Ook dat zijn voor de meeste bestemmingen geschikte maanden. U bent dan echt voordeliger uit. En ga niet met de hele school op dezelfde dag. Dat scheelt ook in de prijs.
  • Boek als het even kan tijdig. Minimaal twee of drie maanden van tevoren. Dan hebt u nog alle keus. Bestemmingen zijn vaak nog volop beschikbaar. Ook dit is meestal voordeliger.

Top 5 Schoolreisjes Noot

Ter inspiratie een overzicht van onze meest geboekte schoolreisjes:

  1. Dierenpark Amersfoort
  2. Land van Jan Klaassen, Braamt
  3. Julianatoren, Apeldoorn
  4. Burgers Zoo, Arnhem
  5. Spelerij en Uitvinderij, Dieren

Interesse?

Vraag de schoolreisgids aan, vraag een offerte of maak eerst even een afspraak. Dan bespreken we samen de mogelijkheden voor uw schoolreisje. Vrijblijvend, natuurlijk.
Vraag offerte aan

Onze klanten