Touringcar chauffeur

Midden in de coronatijd (weer) aan de slag als touringcarchauffeur? Bij Noot personenvervoer kan het! Wij zoeken een allrounder die ervaring heeft in de tourwereld, met voorkeur in het bezit is van rijbewijs D, code 95 en bereid is om ook middels andere voertuigen onze passagiers te vervoeren.

Noot personenvervoer is een toonaangevende personenvervoerder die steeds vaker op de weg te vinden is. Opvallend onderscheid maakt Noot personenvervoer omdat zij voorop rijdt als het gaat om groen personenvervoer. Het wagenpark is breed: VIP midibussen, luxe (rolstoel) touringcars, dubbeldekker, prachtige limousines en ander trendy vervoer voor alle (groeps)reizen. Of het nu gaat om lijndiensten, groepsreizen, schoolreizen, luxueus persoonsvervoer of voor welk doeleinde dan ook: mensen weten altijd de weg te vinden naar Noot personenvervoer. Vanaf de standplaats in Ede wordt het vervoer door heel Nederland gereden.

Profiel

Jij weet van aanpakken! Je hebt ontelbare kilometers op de weg gemaakt en zin om met ons mee te groeien. Wij zoeken een echte allrounder die makkelijk schakelt tussen diensten en voertuigen. Je bent dan ook bereid om een chauffeurskaart (taxipas) te halen via ons opleidingscentrum, zodat je bijvoorbeeld ook ritten met onze limousines kunt rijden. De wisseling in werkzaamheden, voertuigen en diensten zijn voor jou geen wegversperring. Sterker nog: het daagt jou uit om samen met ons vol gas vooruit te gaan.

Wat bieden wij jou?

Naast een uitdagende job waarbij je bijdraagt aan een onvergetelijke dag voor de passagiers, kan je rekenen op het volgende:

  • Salaris conform CAO touringcar;
  • Door Noot betaalde cursussen en trainingen (indien nodig);
  • Een jong en uitstekend onderhouden wagenpark;
  • Bedrijfskleding zodat jij stralend voor de dag komt;
  • Leuke collega’s (al zeggen we ’t zelf);
  • Bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling.

Hebben we jouw interesse gewekt? Dan komen we graag met jou in contact!

Stuur jouw cv + korte motivatie naar: [email protected]

Onze klanten