Touringcar huren Arnhem

Een touringcar huren in of nabij Arnhem doet u bij Noot, voor het hele koor! Wellicht heeft u ze al eens zien rijden bij u in de buurt. Wij hebben touringcars voor verschillende doeleinden en in verschillende grootte. Of u nu een meerdaagse busreis maakt of een dagtocht, een touringcar nodig heeft voor 16 of 62 personen, wij hebben voor iedere vraag een oplossing.

Offerte aanvragen

 

 

Touringcar huren Arnhem op maat

Een touringcar huren in of nabij Arnhem kan bij Noot op maat. Dat betekent dat naast de nodige luxe in de touringcar, zoals een koffiebar, koelkast, toilet, verstelbare rugleuning en voetsteunen, we ook aan uw individuele wensen kunnen voldoen. Denkt u bijvoorbeeld aan reclame voor uw organisatie, bijvoorbeeld tijdens een bedrijfs- of personeelsfeest. Een andere optie is een bus bestemd voor 60 personen om te bouwen tot 40. Op die manier ontstaat er extra beenruimte, bijvoorbeeld voor uw langere medewerkers of gewoon voor extra comfort. Zelfs een treinzit, waarbij we 2 stoelen omdraaien en een tafeltje tussen vier stoelen inzetten is een mogelijkheid.

Noot voor elk schoolreisje, elke dagtocht en bedrijfsfeest

Noot kan u dus in stijl en luxe vervoeren naar elk feest. Wist u echter dat Noot ook de hele organisatie van het feest uit handen kan nemen? Niet voor niets hebben wij een zeer uitgebreid netwerk van restaurants, hotels en feestlocaties. Dat betekent niet alleen een fantastisch dagje uit, ook kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Naast dagtochten kunt u ons ook inschakelen voor de organisatie van een schoolreisje. Informeer naar onze schoolreisjesgids en/of de gids met al onze dagtochten.

Noot in een notendop

Noot heeft zich gespecialiseerd in groeps- en rolstoelvervoer. Onze bekwame en representatieve chauffeurs vervoeren kinderen, ouderen en mensen met een beperking veilig naar en van school, zorginstelling of dagbesteding. Uiteraard doen wij dat in de jonge en goed onderhouden wagens. Onze chauffeurs worden jaarlijks getraind in rijvaardigheid en doelgroepenvervoer: veiligheid staat bij Noot voorop.

Tot slot, hechten wij bij Noot veel waarde aan korte lijnen en persoonlijk contact. Heeft u een vervoersvraag? Wij komen graag bij u langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op met Noot

Onze klanten