Zederik- of laagland route

Dagtochten_ZeederikRouteZederik route: U maakt onder leiding van een gids een prachtige rondrit door de 7 kernen van de gemeente Zederik. Dit wordt een hele landelijke route met vele smalle wegen en langs vele mooie oude boerderijen. De gids zal u de historie van onze streek vertellen.

Laaglandroute: U maakt onder leiding van een gids een prachtige tocht langs schitterende kleine dorpjes als Molenaarsgraaf, Bleskensgraaf, Ottoland, Goudriaan, Brandwijk. Dit is het laagste gedeelte van de Alblasserwaard, waarbij we u de speciale huizen en boerderijen laten zien welke zijn gebouwd op donken, terpen en met speciale voorzieningen in de strijd tegen het hoge water.

Vanuit uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar “In ’t Wapen van Ameide” in Ameide. U wordt in het restaurant ontvangen met 1 x koffie met vers appelgebak met slagroom. Daarna gaat u met de gids een hele mooie busrondrit van 1,5 uur maken. Keuze uit; Zederik- of Laagland route. De gids zal u onderweg van alles vertellen over deze streek. Na deze rit nemen we afscheid van de gids en rijden we rechtstreeks terug naar uw opstapplaats

Tijdsduur: 09.00 uur – 13.30 uur

Inclusief:

  • Duur rondrit ca. 1,5 uur
  • 1 x koffie/thee met vers appelgebak met slagroom
  • Vervoer per touringcar

Vraag offerte aan

Onze klanten