Touringcar huren

Een touringcar huren bij Noot kan natuurlijk altijd. Ons wagenpark kent een uitgebreid aanbod aan touringcars in diverse maten en soorten. Van 16- tot 62-persoonsbussen. Elk met de nodige opties. Van functioneel maar veilig en comfortabel, tot uitermate luxe. Noot biedt passend vervoer voor elk gezelschap. We zijn gevestigd in Ede, maar richten ons op de hele regio, waaronder Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Deventer, DoetinchemNijmegen, Utrecht en omstreken.

Touringcar huren bij Noot

U kunt bij Noot onder meer een touringcar huren voor:

Luxe touringcar

U hebt bij ons de keuze, bijvoorbeeld voor bussen met alle denkbare luxe aan boord. Koffiebar, koelkast, toilet, dvd, airco, verstelbare rugleuning en voetsteunen, zijdelings verstelbare stoelen (voor een bredere stoel), individueel instelbare verlichting. Noem maar op.

Op maat

Noot biedt diverse mogelijkheden om van de bus van uw keuze maatwerk te maken. Zo kunnen we uw touringcar voorzien van reclame voor uw organisatie. Misschien ook een leuk idee voor uw vereniging? Een bus bestemd voor 60 personen is om te bouwen tot eentje voor 40. De zitplaatsen worden wat verder uit elkaar gezet, zodat er meer beenruimte ontstaat. Banken kunnen worden omgedraaid met een tafeltje ertussen, voor een gezellige en comfortabele treinzit.

Bedrijfs- of personeelsfeesten

Bij Noot Ede kunnen wij desgewenst ook het hele feest voor u verzorgen. Door ons uitgebreide netwerk en prima contacten met feestlocaties, restaurants, hotels en dagtochtbestemmingen maken wij van uw personeels- of bedrijfsfeest een fantastisch festijn.
Laat dat maar aan ons over.

Interesse?

Touringcar huren om met een gezelschap een dagtocht te ondernemen? Voor een groepsreis of bijvoorbeeld een evenementbezoek? Mogelijk hebt u iets te vieren. Wij adviseren u graag en vrijblijvend.
Vraag offerte aan

Onze klanten