Touringcar huren bij Noot

Een touringcar huren bij Noot kan natuurlijk altijd. Ons wagenpark kent een uitgebreid aanbod aan touringcars in diverse maten en soorten. Van 16- tot 62-persoonsbussen. Elk met de nodige opties. Van functioneel maar veilig en comfortabel, tot uitermate luxe. Noot biedt passend busvervoer voor elk gezelschap. We zijn gevestigd in Ede, maar richten ons op de hele regio, waaronder Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Deventer, Doetinchem, Nijmegen, Utrecht en omstreken.

Vraag offerte aan

 

 

Touringcar huren

U kunt bij Noot onder meer een touringcar huren voor:

Telefonisch advies

 

 

Luxe touringcar

U hebt bij ons de keuze, bijvoorbeeld voor een luxe touringcar met alle denkbare luxe aan boord. Koffiebar, koelkast, toilet, dvd, airco, verstelbare rugleuning en voetsteunen, zijdelings verstelbare stoelen (voor een bredere stoel), individueel instelbare verlichting. Noem maar op.

Op maat

Noot biedt diverse mogelijkheden om van de bus van uw keuze maatwerk te maken. Zo kunnen we uw touringcar voorzien van reclame voor uw organisatie. Misschien ook een leuk idee voor uw vereniging? Een bus bestemd voor 60 personen is om te bouwen tot eentje voor 40. De zitplaatsen worden wat verder uit elkaar gezet, zodat er meer beenruimte ontstaat. Banken kunnen worden omgedraaid met een tafeltje ertussen, voor een gezellige en comfortabele treinzit.

Touringcar huren voor uw bedrijfs- of personeelsfeest

Bij Noot Ede kunnen wij desgewenst ook het hele feest voor u verzorgen. Door ons uitgebreide netwerk en prima contacten met feestlocaties, restaurants, hotels en dagtochtbestemmingen maken wij van uw personeels- of bedrijfsfeest een fantastisch festijn.
Laat dat maar aan ons over.

Touringcar verhuur

Met onze mogelijkheden voor touringcar verhuur bent u altijd klaar voor een familiefeestje of een compleet dagje uit met de groep. Wij brengen uw gezelschap naar de leukste bestemmingen en kunnen u ook heen en terugrijden naar en van evenementen. Wilt u iets samen ondernemen, maar heeft u nog geen ideeën waarheen? Dan bieden we leuke arrangementen inclusief toegang, lunch, hapjes en drankjes. Vraag naar de mogelijkheden!

Touringcar te huur

Met een grote groep een dag op stap? Wij hebben altijd een passende touringcar te huur die van alle gemakken is voorzien. Ideaal voor een uitje met de club of vereniging, een familiefeest dat u graag combineert met een rondrit of we brengen uw gezelschap op snelle, comfortabele manier naar evenementen en ook weer veilig thuis. Bovendien bieden we een breed scala aan ideeën voor bestemmingen en hebben ook aantrekkelijke arrangementen waar toegangsprijzen, lunches en hapjes en drankjes onderweg zijn inbegrepen.

Bewust op weg

Wist u dat door een touringcar te huren u niet alleen voordeliger, maar met Noot ook steeds duurzamer op weg bent? Zo zijn vorig jaar al onze EURO 3 en 4 touringcars vervangen voor EURO 6 wagens. Ons bedrijf is groen, we rijden zoveel mogelijk CO2 beperkt en zijn ook ISO 14001 gecertificeerd. Om onze passagiers veilig op reis te kunnen laten gaan, investeren we ook veel in onze chauffeurs. Zo heeft iedereen naast standaard rijtrainingen ook speciale trainingen gevolgd rond BHV, werken met de digitale tachograaf, in achtneming van rij- en rusttijden, het Nieuwe Rijden en Veilig Vervoer met Rolstoelinzittenden.

Interesse in touringcar verhuur van Noot?

Touringcar huren om met een gezelschap een dagtocht te ondernemen? Voor een groepsreis of bijvoorbeeld een evenementenbezoek? Mogelijk hebt u iets te vieren. Wij adviseren u graag en vrijblijvend.

FAQ

 • Wat kost een touringcar huren?
  • U huurt al een touringcar vanaf €175,00. Een busprijs komt tot stand op basis van het aantal kilometers en inzeturen.
 • Hoeveel zitplaatsen heeft een touringcar?
  • Touringcars zijn er in diverse afmetingen, gemiddeld hebben touringcars 19 t/m 90 zitplaatsen.
 • Kan ik een touringcar huren zonder chauffeur?
  • Om verzekeringstechnische redenen is dit niet mogelijk. Een 9-persoonsbus kunt u wel huren zonder chauffeur.
 • Kunnen er rolstoelen worden vervoerd in een touringcar?
  • Dat is mogelijk. Afhankelijk van het aantal rolstoelgebruikers, zullen de zitplaatsen afnemen.

Onze klanten