De Kersenhut

Dagtocht De KersenhutDe Kersenhut in Cothen bestaat uit een prachtige kersenboomgaard, het kersenmuseum met veilingspel, wandelroute door het Arboretum en Landwinkel De Kersenhut. Alles onder één dak en vrijwel alles is toegankelijk voor minder validen.

Een bezoek begint met ontvangst met koffie en kersenvlaaitje in de sfeervol ingerichte kersentent in de boomgaard. Hier wordt u hartelijk ontvangen en krijgt u meer informatie over het bezoek.

Dan is er tijd om in kleine groepjes het museum te bezoeken, het veilingspel met de veilingklok te doen, de winkel te bezoeken, een wandeling tussen de kersen te maken.

Alles wordt bij de inleiding duidelijk uitgelegd. De groep mag als afsluiter zelf deelnemen aan het veilingspel. Stop je de veilingklok op tijd of ben je te laat ? Altijd weer een doorslaand succes met de nodige hilariteit bij busgroepen!

Tijdsduur: 13.00 uur – 17.00 uur

Inclusief:

  • Entree en ontvangst met 2 x koffie/thee met huisgemaakte kersenvlaaitje
  • Bezoek Kersenmuseum en Landwinkel De Kersenhut
  • Vervoer per touringcar

Aanvullende informatie: In de kersentijd, dan heeft men de sfeervolle kersentent beschikbaar en zijn er groepen tot 100 personen mogelijk!

Let op: de kersentijd is afhankelijk van moeder natuur. In de afgelopen jaren is deze periode van eind juni t/m half augustus geweest. De meeste looproutes op het terrein zijn verhard, de wandelroute in de boomgaard is niet geschikt voor minder validen.

Vraag offerte aan

Onze klanten