Jan Munneke

Chauffeur Zorgvervoer (Leerlingenvervoer | Dagbesteding)

Zo’n 10 jaar geleden kreeg Jan Munneke de mogelijkheid om een vrij stressvol bestaan bij de NS achter zich te laten en met vervroegd pensioen te gaan. Die kans heeft hij gegrepen. Maar thuiszitten was niet lang aan hem besteed. Munneke wilde nog volop actief blijven en ging daarom bij Noot aan de slag.

“Noot gaf me de ruimte om mijn voorkeuren aan te geven. Ik heb altijd gezegd dat ik geen vaste routes wil rijden. Dat is niks voor mij. Op dit moment heb ik een nulurencontract en geef ik zelf aan wanneer ik kan werken. Ik doe ook veel vrijwilligerswerk en daar heb ik dan ook tijd voor. Dat bevalt prima!

Ik vervoer leerlingen, ouderen en mensen met een beperking. Ik vind het leuk om de kinderen die ik rijd geborgenheid te geven. Ik probeer ook altijd rust in de bus te krijgen. Voor mij is er ook niets speciaals aan reizigers met een beperking. Ze moeten zich prettig en fysiek veilig voelen bij jou. In feite ben je vooral een begeleider. En dat ik dan toevallig een bus bij me heb, is mooi.

Ik ben blij dat ik bij Noot terecht gekomen ben. Bij Noot krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en het vervoer op je te nemen van groepen die bij jou passen en waarmee jij goed uit de voeten kunt. Het is bij Noot allemaal goed geregeld. Als je er iets bij wilt doen naast je pensioen is het een prachtig beroep. Je zit altijd droog, je hebt mooie contacten en een grote verantwoordelijkheid.”

Onze klanten