Jorg van Haaren

Chauffeur Zorgvervoer (Leerlingenvervoer | Dagbesteding | Ouderenvervoer)

Voor Jorg van Haaren bij Noot terechtkwam, was hij al jaren werkzaam in het vervoer als bezorger. Eerst tien jaar in de medicijnendistributie en daarna in de koeriersdiensten. Toen het bezorgen van pakketjes stopte, wilde hij totaal wat anders. Nu werkt Van Haaren alweer tien jaar bij Noot. Zijn dochtertje was zijn motivatie om bij Noot slag te gaan bij Noot.

“Ik had een dochtertje met een beperking. Zij was mijn motivatie om met dit werk te beginnen. Ik wilde graag gaan werken met mensen die hulpbehoevend zijn. Ik heb mijn gehandicapte dochtertje uiteindelijk ook vijf jaar zelf naar school kunnen rijden voor ze helaas overleed.

Vandaag de dag vervoer ik nog steeds mensen met een beperking. Maar het accent ligt tegenwoordig wel meer op ouderen en op kinderen met een rugzakje. In totaal rij ik zo’n 28 uur in de week. In de ochtenden rij ik gevarieerde schoolroutes. In de middagen rij ik de vaste schoolroutes als ik mijn ‘eigen’ kinderen ophaal. En tussendoor en erna rij ik ouderen, bijvoorbeeld naar en van de dagbesteding.

Ik vind het heerlijk om door te werken, zonder dat ik tussendoor thuiszit. Maar dat is persoonlijk. Je weet in elk geval waar je aan toe bent. Je kunt je dag erop indelen en privé-afspraken maken. Ik heb nog altijd schik in mijn werk. Het verveelt mij nooit. Het prettige contact met mijn collega’s draagt daar ook aan bij en Noot is een goede werkgever. Ik ben goed voor Noot en Noot is goed voor mij.”

Onze klanten