Lisette Siemelink

Chauffeur zorgvervoer (Leerlingenvervoer | Dagbesteding)

Rijden voor Noot was voor Lisette Siemelink geen bewuste keuze. Ze was moeder van drie dochters en had samen met haar man een eigen bedrijf. Maar een scheiding gooide roet in het eten. Ze ging aan de slag als chauffeur. Dat dacht ze maar even te doen. Maar ze vond het werk geweldig leuk. Nu, elf jaar later, is ze nog steeds chauffeur en werkt ze nog steeds met veel plezier bij Noot.

“Deze branche geeft me de mogelijkheid om te doen wat ik wil. Ik vervoer ouderen, mensen in de zorg en leerlingen. Deze groepen vervoer ik alleen doordeweeks. Ik ben dus elk weekend vrij. Dat vind ik erg prettig. Mijn dochters zijn inmiddels volwassen. Daar hoef ik niet meer voor thuis te zijn. Maar ook toen ze jonger waren was het werk goed te combineren met thuis. Zeker met groepsvervoer. Dat is vaak in de ochtend een paar uurtjes en in de middag. Met kinderen en werk moet je toch een balans vinden. In dit vak kan dat.

De bus staat bij mij voor de deur. Elke ochtend rond een uur of half acht loop ik ernaar toe, ik log in en denk dan leuk ik mag weer. De afwisseling vind ik fijn en zit in mijn systeem. Het geeft veel voldoening om iedereen veilig en tevreden op de plaats van bestemming te krijgen. Elke passagier is uniek en ook daardoor is elke dag leuk en veelzijdig. Daar hou ik van.

Niet iedereen is geschikt voor dit werk. Je moet in elk geval wel heel sociaal zijn. Tenslotte krijg je van alles in de bus. En reizigers moeten zich ook veilig voelen bij jou. Daarbij moet je absoluut ook je mannetje kunnen staan. Ik ben lief, maar reizigers weten precies wat ik wel en niet wil. Dat leer je ook.

Mijn werk is mijn hobby geworden. Ik ben dik tevreden!”

Onze klanten