Sander Hulshof – Planner groepsvervoer

Sander Hulshof is één van de planners die zorgen dat alle chauffeurs van Arnhem hun ritten krijgen en rijden en dat alle reizigers op tijd opgehaald worden. In deze functie heeft hij te maken met drie partijen (klant, chauffeur en Noot) met verschillende belangen.

“Dat maakt het wel uitdagend, want ik wil het graag zo regelen dat iedereen tevreden is. Dat geeft mij namelijk ook een tevreden gevoel. Ik weet wel wat taxirijden is, want ik deed het als bijbaan naast mijn opleiding. Die lag wel op een ander vlak, want ik studeerde aan de Zeevaartopleiding. Om gezondheidsredenen heb ik het laatste half jaar niet af kunnen ronden, dat was heel spijtig. Maar dankzij mijn taxiwerk had ik al een baan en ben ik blijven hangen. Vanwege mijn HBO achtergrond ben ik op een gegeven moment gevraagd om de planning te komen versterken, een leuke kans die ik met beide handen heb aangenomen.

Als planner ben je een belangrijke schakel tussen de chauffeurs en de organisatie. Daarom probeer ik het contact onderling ook goed te houden. Met elkaar moet je immers een klus klaren en dat gaat gemakkelijker als je goed contact hebt. Ik vind gezelligheid sowieso belangrijk op de werkvloer. Als planner moet je wel sociaal onderlegd zijn en het hoofd koel kunnen houden tijdens piekmomenten.

In deze branche leer je wel anders te kijken en om te gaan met mensen met een beperking, het zet je met beide benen op de grond. Je leert hier echt om van te voren geen waardeoordeel te hebben over iemand.

Ook al had ik ooit andere ambities en al is de zeevaart iets heel anders, ik zit toch op mijn plek hier.”

Onze klanten